Samsung varmepumper

Velger du en Samsung varmepumpe vet du at du får nyskapende teknologi som hjelper deg å spare strøm og få et komfortabelt inneklima. Samsung leverer innovative luft-til-luft-varmepumper med smart, innebygd WiFi-styring og effektivt, behagelig design som tåler kalde vintre. Og trenger du aircondition får du selvfølgelig det i samtlige av våre varmepumper.

Samsung Nordic Wind-Free™9

Vår mest avanserte varmepumpe. Med bevegelsessensor, kunstig intelligens og smarthjemteknologi får du en varmepumpe som tilpasser driften etter din hverdag. Det gir deg redusert strømforbruk og høyere komfort. Samsung Nordic Wind-Free™ har dessuten vår unike teknologi for en trekkfri aircondition.

Samsung Nordic GEO 09

Energiklasse A++, fabrikktestet helt ned til -30 °C og en geometri som gir rom for bedre effekt. Samsung Nordic GEO er en nordisk luft-luft varmepumpe som helt ukomplisert sørger for et behagelig inneklima. Og om du skulle trenge det lille ekstra, kan den selvfølgelig styres over wifi med Samsung SmartThings-appen.

Comfort Wind-Free™12   AIRCONDITION

Comfort Wind-Free™12 er aircondition som gir behagelig romtemperatur og jevn, frisk luft uten kald trekk. Med en unik teknologi siver frisk luft varsomt ut gjennom mikrohull. En sakte og jevn fordeling gir et behagelig svalt rom, samtidig som du slipper kald luftstrøm.